Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri yüz kapılar muhatara görmez.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı silsile otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve genel ağ sayfalarından yanlışlık mesajları alıp almadığı üzere ziyaretçilerin genel ağ sitesini elbette kullandığı ile müntesip vukuf toplar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tamamlanmak; dayanıklı, bedii kapılara en normal fiyatlarla sahip edinmek için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma Yangın kapısı istanbul fiyatı olgun alabilirsiniz.

İnsanların kombine olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm strüktürlarda yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur ve ısı, şule gibi yangın faktörlerinin insanoğluın bulunduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye düzen ve munis hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Genel amacı insanoğluın binayı hüsran görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri taraf hileır.

Yangın Çıkış Kapısı Yangınlar bazen o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği üstelik eritebilmektedir. Gerçek hulliyatlmış bir yangın bapsı binanın derunindeki yapı sakinlerinin dışarı tahliyesini makul müddet emniyetli hale getirir.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı TSE Yangın Çıkış Kapısı standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Report this wiki page